Rekisteröidy / Unohditko kirjautumistiedot?

Toimitusehdot ja tietosuojaseloste

 • TOIMITUS- JA MAKSUTAVAT  Katso myös "usein kysyttyä" osio etusivun ylävalikosta.
 • toimitukset tapahtuvat 3-14 vrk sisällä tilauksesta – poikkeuksena loma-ajat, jotka ilmoitetaan verkkokaupan ”aloitussivulla”
 • lähetyskulut veloitetaan asiakkaalta postin-/matkahuollon käteishinnaston mukaan - alle 400 € tilauksissa (mahdolliset alennukset huomioituna). 400 € ja sitä suuremmissa tilauksissa lähetyskuluja ei peritä (nypläystyynyjä ja niiden osia ei huomioida tässä yhteissummassa) Huom! Posti- ja Matkahuoltoennakkomaksu sekä muut mahdolliset lisät (mm. Helpostisärkyvän lisämaksu jne.) kuitenkin lisätään aina näissä lähetysmuodoissa. LÄHETYSKULUT LISÄTÄÄN TILAUKSEN LOPPUSUMMAAN. Rahtivapaus koskee vain manner-Suomen tilauksia.
 • toimitukset tapahtuvat joko Postin tai Matkahuollon välityksellä – asiakkaan oman valinnan mukaan (Huom! Matkahuoltoennakko on kalliimpi kuin Postiennakko) Huom! Postin pakettiautomaattitoimitukset ovat edullisemmat kuin Postista noudettavat pakettilähetykset
 • jos et ole saanut tilaustasi tai tilausvahvistusta, niin ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse
 • mikäli olet saanut väärän tuotteen tai tuote on viallinen, ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse
 • kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Langoissa vyötteiden ja suojamuovien tulee olla paikallaan. Huom! Mikäli tuote ei ole viallinen tai tuotelähetys poikkea tilauksesta, asiakas maksaa tuotepalautuksen lähetyskustannukset. Huom! Nypläysmalleilla ja nypläysmallikirjoissa ei ole tuotepalautusoikeutta (malli-/tekijäsuoja). Ota aina ennen palautusta yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme antaa Sinulle asiakaspalautusohjeet. Tuotteen arvo hyvitetään asiakkaalle, kun palautus on vastaanotettu. Toimituskuluja ei palauteta.
 • huomioithan, että jos palautuksesi myötä tilauksesi loppusumma putoaa alle 400 euron veloitetaan tilauksestasi toimituskulut. Tämä vähennetään palautuksen summasta tai laskutetaan erikseen, jos palautuksen summa on pienempi kuin toimituskulun osuus. Asiakaspalautuksen voit tehdä veloituksetta sopimuksemme kautta kts. palautus- ja vaihto-oikeus kohta.
 • YKSITYISASIAKKAIDEN maksutapoina on Postiennakko/ Matkahuoltoennakko tai sähköpostitse lähetetty ennakkolasku HUuom! pidätämme itsellemme oikeuden hyvin pienten posti- tai matkahuoltoennakoiden tilauksien yhteydessä muuttaa tilaus ennakkolaskulla maksettavaksi. Postiennakko lähetyksiin lisätään postiennakkolisä Postin hinnaston mukaan (tällä hetkellä 7.00 €) ja Matkahuoltoennakko lähetyksiin Matkahuollon hinnaston mukaan (tällä hetkellä 6,80 €). Poikkeuksena tutut laskutusasiakkaat, joille lasku (maksuaika 10 pv netto) seuraa lähetyksen mukana (huom! Jatan aitta kirjaa ensimmäisen verkko-ostoksen yhteydessä tutut asiakkaat laskutusasiakkaiksi). 
 • OPETTAJAT JA OPPILAITOKSET, jotka rekisteröityvät täydellisillä oppilaitoksen tiedoilla, saavat tilauksen mukana laskun, jossa maksuaika on 7-14 pv netto. Kansalais- ja työväenopistoille yms. oppilaitoksille myönnetään alennuksia osasta tuotteita - alennuksen saamisen edellytyksenä on kirjautuminen Opettaja/Oppilaitos tiedoilla. Laskutusosoite voi olla eri kuin toimitusosoite. Laskun erikseen lähettämisestä veloitetaan voimassaoleva Postin kirjemaksu (tällä hetkellä 1,20 €).
 • YRITYKSET: Mahdolliset yrityskohtaiset sopimushinnat huomioidaan Jatan aitalta tulevassa lopullisessa tilausvahvistuksessa.
 • HUOM! emme toimita Poste-Restante lähetyksiä
 • HUOM! Pidätämme itsellemme lopullisen oikeuden päättää, saako tilaaja käyttää Posti- tai Matkahuoltoennakkoa maksutapana. Jos paketti / postiennakkolähetys tms. jää NOUTAMATTA ja palautuu meille, lähetämme sen jälkeen ainoastaan ennakkomaksettuna seuraavat tuotetilaukset.
 • NOUTO MYYMÄLÄSTÄ tai MESSUILTA/TAPAHTUMISTA: tilatut tuotteet voi noutaa sopimuksen mukaan Nurmijärven myymälästä tai niistä tapahtumista, joissa Jatan aitta on mukana. Yksityisasiakkaat maksavat tuotteet noudettaessa (käteinen, pankkikortti, debit-kortti, luottokortti). Yhteisöt, yritykset ja oppilaitokset saavat halutessaan laskun.
 • kaikki hinnat sisältävät kunkin tuotteen mukaisen arvonlisäveron
 • ale-, tarjous- ja poistotuotteiden määrä on rajallinen tai vain yksittäisiä kappaleita
 • Jatan aitta ei lunasta asiakkaiden lähettämiä posti- ja matkaennakkolähetyksiä
 • erääntyneet saatavat siirrämme perintätoimiston perittäväksi. Asiakas maksaa kaikki perinnästä aiheutuvat kustannukset
 • etähankintoja tekevän ostajan tulee olla täysikäinen (18v)
 • pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin
 • Jos KAUPPASOPIMUSTA koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan www.kuluttajariita.fi ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan www.kuluttajaneuvonta.fi

TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

 • REKISTERINPITÄJÄ - Jatan aitta Tmi, Maisinkuja 41, 01940 Palojoki, Y-tunnus FI2054878-6  Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Marjo Maisi puh. 0405416544, sähköposti info(@)jatanaitta.fi
 • REKISTERÖIDYTJatanaitta.fi –verkkokaupan sekä puhelimitse tai sähköpostitse tai myymälässä tapahtuvan kaupan asiakasrekisteri. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus henkilötietoja kerätään ja käsitellään asiakastilausten käsittelyä ja ylläpitoa vartenhenkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteellahenkilötietoja käsitellään asiakkaan antaman suostumuksen perusteella esim. asiakaskyselyn yhteydessä henkilö on ilmoittanut halukkuutensa saada Jatan aitan tiedotteita ja mainoksia (lomakkeella tai sähköisesti mm. verkkokauppatilauksen yhteydessä)
 • HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN JA REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUSHenkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat: asiakastilausten käsittelyssä, asiakassuhteiden ylläpidossa, palveluistamme tai muutoksistamme kertomisessa
 • REKISTERIIN TALLENNETTAVAT HENKILÖTIEDOT - Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:
  • yhteystiedot: nimi, yrityksen nimi, lähioosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä mahdollinen lähetyksen noutopisteen tiedot (jos eri kuin kotiosoite - mm. pakettiautomaatti tms pakettien toimitus-/noutopiste)
  • internettilauksen (sähköposti/verkkokauppa) yhteydessä tallentuu myös ip-osoite, josta tilaus on tehty
  • asiakastietojen lisäksi tallentuu järjestelmään tiedot ostetuista tuotteista
 • REKISTERÖIDYN OIKEUDET - Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joihin liittyvät pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen Jatan aitta, Maisinkuja 41, 01940 Palojoki, p. 040-5416544,  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tarkastusoikeus Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot. 
Oikeus tietojen oikaisemiseen Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.
Vastustamisoikeus Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti. 
Suoramarkkinointikielto Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin. 
Poisto-oikeus Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.
Suostumuksen peruuttaminen Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.
Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle.  Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.
Valitusoikeus Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html l

 • SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET - Asiakastiedot saadaan:
 • asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista
 • asiakkaalta itseltään verkkokauppatilauksen, asiakaskyselyn tai kilpailun/arvonnan yhteydessä
 • sähköiseen suoramarkkinointiin ja uutiskirjeen lähettämiseen pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus
 • SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET - Tietoja ei luovuteta eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä. Tietojen käsittelyn johdosta osa tiedoista voi sijaita yrityksen alihankkijoilla. Luovutamme tietoja ainoastaan tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen suoranaisesti liittyville tahoille, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan tietosuoja-asetuksen vaatimuksia. Sellaisia ovat mm. Posti tai Matkahuolto, laskutusohjelman palveluntarjoaja Isolta Oy ja Tilitoimisto NB-tilipalvelut Oy. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme satunnaisesti myös seuraavia palveluntarjoajia: uutiskirjeohjelma Mail-Chimp, Google Analytics -ohjelmaa.
 • KÄSITTELYN KESTO - Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kun asiakkuus on voimassa. Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä meihin.
 • HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELIJÄT - Rekisterinpitäjä ja sen mahdolliset työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.
 • TIETOJEN SIIRTO EU:N ULKOPUOLELLE - Henkilötietoja ei yleensä siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Jos tietoja siirretään EU:n ja ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

 

 

Ostoskori

 x 
Ostoskori on tyhjä

Yhteystiedot

Jatan aittafacebook
Maisinkuja 41
01940 Palojoki (Nurmijärvi)
navigaattoriin: Koulunkulmantie 75

Puh: 040-541 6544
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-tunnus: FI 2054878-6

Sivun yläreunaan